رسول امین

این وبلاگ برای معرفی شخصیت پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد صل الله علیه و آله و سلم و جشنواره بین المللی رسول مهربانی می باشد.

رسول امین

این وبلاگ برای معرفی شخصیت پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد صل الله علیه و آله و سلم و جشنواره بین المللی رسول مهربانی می باشد.

رسول امین

در طول تاریخ جریان‌های غیر متعالی بسیار کوشیده‌اند تا با اسلام ستیزی و ترویج انسان گرایی و محوریت خواست‌های او حرکت کمالی انسان را متوقف سازند. با ظهور گروه های تکفیری همانند داعش و وهابیون چهره ی بدی از پیامبر اکرم صل الله علیه و آل و سلم به جهانیان نشان داده شده است . برای مقابله با این جریانات جشنواره بین المللی رسول مهربانی شکل گرفت تا چهره واقعی رسول خاتم را به جهانیان بنمایاند . این وبلاگ هم سعی در معرفی چهره واقعی این پیامبر عزیز را خواهد داشت .

*جشنواره بین المللی رسول مهربانی*

جمعه, ۱۰ دی ۱۳۹۵، ۰۳:۵۸ ق.ظ

بسم الله الرحمن الرحیم
*جشنواره بین المللی رسول مهربانی*
کانون فرهنگی هنری آسمان بنا دارد در جهت نشر فرهنگ احمدی و اسلام راستین محمدی دومین جشنواره سراسری علمی- فرهنگی رسول مهربانی را در دو بخش فراخوان آثار، و برگزاری جشن اخدتتامیه در ایام میلاد حضرت زهرا (س) برگزار نماید. 
پیامبر اسلام(ص) به عنوان خاتم پیامبران و آورنده کامل ترین و جامع‌ترین آئین بشری مقامی رفیع و جایگاهی والا در کمال بخشی انسان دارد.
پیامبر اسلام به لطف الهی برای هدایت انسان‌ها برانگیخته شده و در پرتو تعالیم عالی اسلام برای در تعالی انسان مجاهدت های ورزیده است. آرمان‌های اسلام برای رهایی انسانیت از اسارت‌های مادی و رهنمایی او به سعادت حقیقی سرشار از معارف حقیقی است که برترین و موجه‌ترین شخص، پیامبر اکرم آن را ابلاغ نموده است.
در طول تاریخ جریان‌های غیر متعالی بسیار کوشیده‌اند تا با اسلام ستیزی و ترویج انسان گرایی و محوریت خواست‌های او حرکت کمالی انسان را متوقف سازند.
یکی از زشت‌ترین و ناپسندترین این اقدامات توهین به چهره‌ی آسمانی پیامبر اکرم(ص) و مقام رفیع ایشان است که ضرورت توجه به مقام پیامبر به ویژه در میان مسلمانان و ترویج سیره حقیقی ایشان را بیش از پیش نمایان ساخته است. 
در راستای مقابله با این جریانات و فراهم سازی زمینه شناخت شخصیت حقیقی پیامبر برگزاری جشنواره هایی با محوریت شناخت ایشان اهمیتی اساسی می یابد.
الف) موضوعات جشنواره
- شخصیت مقدس پیامبر اکرم(ص)
- وحدت امت اسلامی و راهکار تقویت آن
- معرفی جریان های انحرافی توهین کتنده به شخصیت پیامبر اکرم(ص) و ضرورت مقابله با آ ن
- شیوه های دعوت به اسلام و تبلیغ آ یین محمدی در جهان امروز با تکیه بر نامه رهبری به جوانان اروپا
ب) اهداف جشنواره
- معرفی پیامبر اکرم(ص) و ایجاد انگیزه برای شناخت بیشتر شخصیت آسمانی ایشان
- تشویق به تولید آثار با محوریت شخصیت پیامبر اکرم(ص)
- گردآوری و نشر آثار تولید شده محققان و هنرمندان در زمینه شخصیت پیامبر اکرم(ص)
ج) سطوح رقابت
رقابت در دو سطح برگزار می گردد تا در داوری و تخصیص جوایز رعایت انصاف و عدالت محقق گردد:
* سطح کودک و نوجوان( زیر 18 سال)
* سطح بزرگسالان (بالای 18سال)
در صورت استقبال کودکان و تعدد آثار دریافتی از این سنین، سطح کودکان مجزا داوری خواهد گردید.
د) قالب آثار: 
فراخوان قالب آثار را در چهار بخش کلی گنجانده است که به صورت ذیل تبیین می گردد:
1ـ پژوهشی (کتاب، پایان نامه، مقاله)
2 - ادبیات (شعر، داستان، رمان، متن ادبی، دلنوشته)
3ـ هنرهای تجسمی (طراحی، گرافیک، پوستر، نقاشی)
4 - فضای مجازی (سایت، وبلاگ، صفحه اجتماعی(
در هر یک از بخش‌های مذکور در دو سطح کودک و نوجوان، و بزرگسالان سعی می گردد از آئین‌نامه‌های داوری مشخص و استاندارد در سطح جشنواره‌های بین المللی استفاده گردد تا آثار برگزیده سطح کیفی و کمی مناسب را برخوردار باشند.
ه) بازه زمانی برگزاری همایش:
- توزیع و نشر فراخوان در سطح گسترده : بیست و هفتم آذرماه 1395(مصادف با میلاد پیامبر اکرم(ص) و امام صادق(ع))
- مهلت ارسال آثار: پایان وقت اداری 30 بهمن ماه 1395
- برگزاری اختتامیه جشنواره: مصادف با میلاد حضرت زهرا(س)
و) قالب ارسال آثار:
- آثار بخش پژوهشی و ادبیات بایستی در قالب word با فونت B nazanin 14 و ارجاع درون متنی ارائه گردد.
- آثار بخش هنرهای تجسمی با فرمت png و gpj از طریق سامانه تعریف شده در سایت ارسال شود و ارائه اصل آثار در صورت کسب رتبه برای نمایش در نمایشگاه همزمان با جشن اختتامیه الزامی است.
- آثار بخش فضای مجازی بایستی با ارسال آدرس و تصویری از صفحه سایت یا وبلاگ و یا شبکه های مجازی و همچنین خلاصه‌ سابقه فعالیت صورت گیرد.
تذکر: 
اثر ارسالی به جشنواره می‌بایست متعلق به ارسال کننده اثر بوده و در صورت کپی و سرقت ادبی و هنری، عواقب قانونی آن به عهده خود فرد می‌باشد.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی